Romantische Vakantie

Een romantische vakantie

Wilt u de liefde van uw leven verrassen met een heerlijke romantische vakantie binnen of buiten Europa met een klik op de knop? Of zoek het iets verder van huis, met een prachtige rondreis door Zuid-Afrika bijvoorbeeld.
Denk bijvoorbeeld aan een romantisch uitstapje naar het bergachtige Montenegro met haar lieflijke dorpjes en lekkere eten of aan het romantische Parijs, iets dichter bij huis. Of misschien juist wel verder weg kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze Voorbeeldreis China. Want China is ook een erg romantische bestemming, bestemming voor een stedentrip, of bestemming voor een huwelijksreis.

Geniet van een zorgeloze vakantie met de American Express creditcard en laat u verrassen door de ervaren Travel Service van American Express die u veel nuttige informatie over uw bestemming kan geven. Beleef de zomer van uw leven met het gebruik van slechts een kaart! American Express Nederland zorgt ervoor dat u onbezorgd op vakantie kunt. Met een aanbod van verschillende betaalkaarten is American Express een van de meest bekende financiële dienstverleners ter wereld. Een van deze kaarten, de Green Card, is perfect om mee te nemen op reis. Wanneer u hem nu aanvraagt, krijgt u de kaart een jaar gratis!

Met de Green Card krijgt u ook nog eens 5.500 Membership Rewardspunten cadeau. Hiermee kunt u sparen voor gratis vliegtickets, korting op uw huurauto’s en andere cadeaus. Perfect om te sparen voor leuke dingen voor de vakantie. Een ander fijn extraatje is dat u in het buitenland dubbele punten krijgt wanneer u gebruik maakt van de Green Card. Daarnaast bent u overal over de wereld op vakantie verzekerd. Wanneer u uw bagage nog niet direct heeft bij het arriveren op de vakantiebestemming, krijgt u de noodzakelijke benodigdheden van American Express verzekerd.

Naast de Green Card biedt American Express de Gold Card aan: een kaart met verschillende handige reisvoordelen. Het eerste jaar betaalt u slechts 75 euro in plaats van 150 euro voor deze kaart. U krijgt uw eerste 12.500 Membership Rewardspunten cadeau en ook met deze kaart kunt u bij vertraging van uw bagage vertrouwen op noodzakelijke benodigdheden voor op vakantie. De reisadviseurs The Gold Card Travel Service zorgen voor een onvergetelijke en vooral onbezorgde reis die met uw creditcard is te reserveren. Uw reis kan tevens worden betaald met Membership Rewardspunten. Met de Gold Card is het allemaal mogelijk!

Met de Platinum Card gaat u nog een stukje verder: u krijgt maar liefst 20.000 Membership Rewardspunten als welkomstcadeau voor 700 euro per jaar. De 20.000 punten zijn al gauw te besteden aan een retourticket binnen Europa! Jaarlijks krijgt u bij deze kaart een Travel Voucher van 150 euro cadeau, die u ook gemakkelijk om kunt wisselen om te gebruiken bij het boeken van een reis. Bij deze kaart bent u doorlopend op reis verzekerd. Ook uw aankopen met de Platinum Card op reis zijn verzekerd. Wanneer u uw kaart verliest of wanneer deze gestolen is, heeft u wereldwijd binnen 24 uur een nieuwe kaart tot uw beschikking.

American Express biedt dus verschillende kaarten in verschillende prijsklassen aan. Met elke betaalkaart kunt u veilig en zorgeloos op reis. Laat u inspireren door de adviezen van de deskundige medewerkers van de Travel Service en vraag vandaag nog een van de kaarten aan en boek een fantastische romantische reis.

Overigens kun je via deze kaart ook mooie koffers scoren. Dat is natuurlijk handig want voor een dergelijke lange reis heb je waarschijnlijk wel een grote koffer nodig?