Bali

Vakantie in Bali

Vakantie op Bali, het mystieke godeneiland met tempelceremoniën, hindoeïsme, vriendelijke bevolking, rijstvelden, tropische vruchten en weelderige bloemen.
Al sinds 12 jaar een heel vertrouwd vakantieadres voor jong en oud, voor gezinnen en alleenstaanden.

De villa’s en bungalows van Homestay Irene liggen aan de oostkust van Bali in het dorpje Jasri. Jasri is een authentiek vissersplaatsje, het strand is ‘heilig’ en een pelgrimsoord voor de Balinezen. Ceremoniën (feesten). met gamelanmuziek en kleurrijke optochten… men viert feest om de goden en doden te eren, rampen af te weren en om zich te zuiveren van onreinheid. Of om de zee te danken voor zijn vruchtbaarheid, en de maan te eren als hij vol schijnt.

Yoga, Dans, Meditatie Workshops

We hebben een prachtige yoga en meditatie ruimte, met uitzicht over de Indische Oceaan. Retraites , workshops kunnen wij op aanvraag verzorgen.
Groepen t/m 17 personen zijn van harte welkom.

Villa’s & Bungalows

De villa’s en bungalows van Vakantie Bali zijn gelegen in een prachtige tropentuin van 2000mq rijk aan bougainville. palmen en frangipani die het mooie zwembad omringen.  Alle villa.s zijn gebouwd met respect voor de balinese cultuur en natuur.Het uitzicht vanuit de tuin is overweldigend. Aan voorkant heeft U uitzicht op de berg Agung en de rijstvelden, aan de andere kant uitzicht over de Indische oceaan en LOMBOK!! Het bounty spierwit zand strand van Pasir Putih ligt op 5 km afstand. Te bereiken met een auto of met een vissersboot. Het is ook heerlijk om naar dit strand te wandelen of te fietsen.

Vakantie op Bali geeft u nieuwe inspiratie!

Op een plek als Jasri kom je tot de ontdekking dat rust niet saai hoeft te zijn. Dat als je los bent van het geruis van de westerse wereld, je oorspronkelijke energie weer gaat stromen. Rust bruisend kan zijn, en nieuwe inspiratie geeft. Met een boek genieten van de tropische geluiden van de overweldigende natuur, krekels, kikkers, vogels, waakhondjes en de bruisende Indische oceaan. Alles is soulmuziek tijdens uw trip in Bali! Mocht je het stedelijke toch missen. Op 5 km. van Jasri ligt Candi Dasa, of u maakt ritje naar UBUD. Een bruisend stadje met alles wat ons (westers) hart maar wensen kan.