Visa creditcard op vakantie

De Visa creditcard is een van de meest bekende creditcards en deze creditcard wordt dan ook op onnoemelijk veel locaties als betaalmiddel geaccepteerd. Ook is het mogelijk om met de Visa creditcard bij een miljoen geldautomaten geld te pinnen en uiteraard is het mogelijk om online aankopen met de Visa creditcard te betalen. De minimum leeftijd om een Visa creditcard te kunnen krijgen is gesteld op achttien jaar. Om voor een Visa creditcard in aanmerking te komen dient u te voldoen aan de inkomenseis en aan de voorwaarde, dat er geen sprake is van een negatieve bkr registratie. Visa heeft meerdere creditcards voor particuliere en zakelijke gebruikers, zodat u zelf kunt kiezen welk type creditcard het beste aansluit bij uw inkomen en bestedingspatroon.

Visa creditcards

De Visa creditcards bestaan uit de Visa World Card, de World Panda Card, de Visa World Card Photo, de World Card Gold en uit de Visa Greencard. Visa is in Nederland een samenwerking aangegaan met diverse financiële instellingen en banken die de kaarten van Visa in Nederland uitgeven. Dat zijn onder meer Fortis Bank, International Card Services, Laser Cards, PaySquare en de Rabobank. Niet alle aanbieders bieden de mogelijkheid om een keuze te maken uit de genoemde Visa creditcards. De Rabobank biedt bijvoorbeeld alleen de Rabo GoldCard aan, terwijl er bij Lasercards een ruimere mogelijkheid is om een Visa creditcard te selecteren. Als u de gewenste creditcard geselecteerd hebt, dan kunt u deze visa creditcard bestellen, waarna beoordeeld zal worden of u ook aan de eisen voldoet.

Vooral als je naar een verre bestemming gaat, is het hebben van de juiste creditcard van groot belang.

Want niet overal wordt de plaatselijke creditcard geaccepteerd, of alleen met hoge kosten. Naast Visa is natuurlijk ook mastercard wereldwijd geaccepteerd.

Bij een creditcard aanvragen moet je daar dus wel rekening mee houden, zeker als je vaak buiten Europa reist.