De travel trends van 2021: een vakantiedroom die werkelijkheid wordt!

De travel trends van 2021: een vakantiedroom die werkelijkheid wordt!

Het afgelopen jaar is er weer flink wat afgereisd, ondanks de coronamaatregelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat mensen met een creatieve insteek op reis gingen. Ze deden dingen die ze normaal gesproken minder snel zouden doen, en vaak pakte het positief uit. Hieronder worden dé travel trends van 2021 besproken die tot leven zijn gekomen dankzij de coronabeperkingen. Zo heeft corona toch nog iets positiefs opgeleverd! Ben jij ook zo benieuwd naar alle mogelijkheden qua reizen die corona veroorzaakt heeft? Lees dan snel verder!

Kamperen in een tiny house in de middle of nowhere

De coronacrisis heeft er bij iedereen flink ingehakt. Je merkt dat mensen moe zijn en dat ze behoefte hebben aan rust. Je kan voor een nachtje al een tiny house huren. Dit is de ultieme plek om lekker te relaxen en te genieten van het gezelschap van je partner of vriend(in). Je hebt tiny houses op heel bijzondere locaties: aan zee maar ook diep in het bos bijvoorbeeld. Je kan precies kiezen welke bestemming het beste bij jouw wensen aansluit. Het beste nog van alles is: het is gewoon in Nederland, dus je hebt geen last van eventuele reisbeperkingen. Ideaal!

Een pakketreis huren naar een tropisch gebied

Doordat er veel reisonzekerheden waren door corona, hebben veel mensen een pakketreis geboekt. Als de reis dan geannuleerd wordt, krijgen ze in ieder geval hun geld terug of een voucher. Zo is er in ieder geval geen sprake van weggegooid geld. Een pakketreis is de ideale manier om eventjes bij te komen van alle hectiek rondom corona. Je hoeft niets zelf te regelen en hebt de touwtjes volledig uit handen gegeven. Heerlijk! De meeste mensen denken dat een pakketreis gelijk staat aan een all inclusive vakantie, maar niets is minder waar. Je kan ook gewoon een appartementje boeken in een knus, idyllisch dorpje. Hetgeen het een pakketreis maakt is het feit dat je een vlucht en accommodatie tegelijk boekt bij een specifieke organisatie. Heel handig in deze bizarre tijden!

Met een camper op roadtrip door Europa

Veel mensen zijn toch met de auto of camper weggegaan, bang om vast te komen zitten in een vakantieland. Met een camper heb je toch je eigen huisje op wielen bij je, en als er iets gebeurt heb je dan nog de nodige voorraden. Met een camper door Europa is tevens een perfecte manier om de Europese cultuur beter te kunnen proeven dat kun je lezen op menig online lifestyle magazine.  Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet zo snel zou komen (denk aan Slovenië of Slowakije) en je zal verrast worden van de charmes van elk land. Je raakt bovendien sneller aan de praat met de lokale bevolking, omdat je op campings zult staan waar de bewoners van dat land zelf ook staan. Een unieke vakantie!