Auto

Ideeën en tips voor reizen met kinderen

Of het nu gaat om een ​​groot avontuur in verre landen met vreemde culturen, of pure ontspanning tijdens een all-inclusive vakantie. Wat is er mooier dan reizen in de zomer? Als het niet voor de reis was … “Wanneer zullen we er eindelijk zijn?” – Iedereen die al op vakantie is geweest met kinderen, zal bang zijn voor deze vraag. Om ervoor te zorgen dat de rit geen geduld op de proef wordt gesteld voor de ouders, moet er voor voldoende amusement voor de kinderen worden gezorgd!

Allereerst zijn raden, geheugen en woordspelletjes een goed tijdverdrijf. Bedenk voor elke lange reis een aantal nieuwe spellen. Zo kunnen bijvoorbeeld kentekenplaten van auto’s worden geraden of kan kennis over verschillende onderwerpen worden getest met de “A tot Z game”. Dit zorgt voor een prettige afwisseling voor het kind en de ouders vanaf de 100ste “Ik zie wat je niet ziet”.

Daarnaast kunnen sommige games ook in de auto worden gebruikt. Deze moeten natuurlijk klein en licht zijn en de kinderen moeten er zelfstandig mee kunnen spelen.

Fidget Spinner: de ideale reisgenoot

Een nieuwe trend uit de VS is de fidget spinner. De Fidget Spinner is niet alleen geschikt voor roadtrips, maar ook voor reizen per trein en vliegtuig. En het is één van de meer ideale relatiegeschenken, want telkens weer ziet men de naam van uw bedrijf.

Want dankzij het kleine formaat en het lage gewicht kan de fidget spinner altijd en overal in je broekzak. Allereerst wordt de kleine bovenkant alleen tussen duim en wijsvinger gedraaid. Als de fidget-spinner gemakkelijk een paar seconden tussen de vingers kan worden gedraaid, zijn nieuwe uitdagingen vereist.

En er zijn er altijd genoeg! Verschillende trucs zoals overgeven en balanceren op de neus kunnen tijdens vervelende wachttijden worden geoefend. Het komt erop neer dat je met een beetje creativiteit en het juiste speelgoed de tijd kunt doorbrengen tijdens langere reizen en files. Voor bedrijven zijn reclamemateriaal voor reizen, vooral voor kinderen, natuurlijk bijzonder waardevol.

Zo bent u ook op vakantie aanwezig bij de klanten en zullen de ouders de leuke meerwaarde van de relatiegeschenken op lange reizen en wachttijden dankbaar aanvaarden.