Rihanna Style

De zangeres Rihanna staat bekend om haar vaak veranderende kapsels. We hebben voor jou de stijl van Rihanna onder de loep genomen.

Of het nu gaat om kort haar of lange manen – Rihanna staat altijd klaar om te verrassen met een nieuwe haarlengte. Geen wonder dat de zanger tenslotte echt van elk kapsel houdt. We houden vooral van het korte bruine haar, zoals de zangeres droeg tijdens haar filmdebuut in Battleship, of het lange bruine haar dat Rihanna draagt, recht of met een wild krullend haar.

Rihanna’s haarkleuren

Aan de andere kant is het even wennen aan de kleurexperimenten van de zanger. Want hoewel Rihanna echt elk kapsel kan dragen met haar bruine haar, ziet de ster met lang blond haar er allesbehalve goed uit. De reden: de haarkleur ziet er veel te onnatuurlijk uit met de schoonheid uit Barbados en zorgt er ook voor dat haar haar er slordig uitziet. De rode experimenten van de zanger zijn ook geen goede keuze. Want hoewel een lichte rode tint er geweldig uitziet, doet het felle rood van Rihanna onvermijdelijk denken aan Pumuckl.

De look voor haar stylen

Het kan echter moeilijk zijn om het uiterlijk van Rihanna na te bootsen. In tegenstelling tot andere sterren, laat de zangeres zich niet vastklampen aan een look vanwege haar constante verandering van kapsel.

Je kunt natuurlijk gewoon een van de vele kapsels kiezen en ze stylen. Maar als je echt het uiterlijk van Rihanna wilt imiteren, moet je je haar gewoon stylen zoals je wilt en vooral bereid zijn om te experimenteren met haarkleuren, zowel met een krultang als een stijltang, en ook radicalen aanpak.

Durf van type te veranderen, zoals een kort kapsel of lang haar door middel van extensions.